Зеленський записав інтерв'ю з актором із серіалу "Слуга народу" замість обіцяної пресконференції

Поділитися
Зеленський записав інтерв'ю з актором із серіалу "Слуга народу" замість обіцяної пресконференції Довірливі телеглядачі можуть не помітити різницю між серіалом і реальністю © кадр из к/ф
Канал "1+1" покаже глядачам телешоу за участю двох акторів, видавши його за звіт Зеленського за 100 днів на посту президента.

Президент Володимир Зеленський не даватиме прес-конференцію, присвячену першим 100 дням його роботи на посаді глави держави. Замість цього телеканал "1+1" 31 серпня покаже в записі "інтерв'ю" з ним. Анонс телешоу опубліковано на сайті каналу, а також на Facebook-сторінці студії "Квартал 95". Роль інтерв'юера виконає актор Станіслав Боклан, який вже знімався із Зеленським у телесеріалі "Слуга народу".

У трейлері Боклан звертається до президента, називаючи його спершу ім'ям персонажа Голобородька, але потім виправляється.

"Здрастуйте, пане президенте Голоборо... Вибачте. Зеленський. Це я, ваш колишній прем'єр-міністр", - представляється Боклан.

Він додає, що за перші 100 днів президентства Зеленського "в українців з'явилося дуже багато питань". Актор обіцяє, що ці питання будуть "жорсткими".

"Наприклад, що ви вже зробили для країни за цей час. Що ви будете робити з усією тією владою, яку отримали після парламентських виборів. Які смс вам пише Коломойський і що Андрій Богдан постійно шепоче вам на вухо", - перераховує Боклан.

Речниця президента Юлія Мендель підтвердила, що ролик за участю Зеленського і Боклана вже записаний. А прес-конференції, на якій президент відповідає на питання журналістів, поки що не буде, передає "Українська правда".

За словами Мендель, Боклан поставить Зеленському "питання, що хвилюють суспільство".

"Це не означає, що прес-конференції не буде. Оскільки президент ці 100 днів не мав можливості для повноцінної роботи, ми чекаємо, поки запрацює парламент, буде підтримано законодавчі ініціативи глави держави, будуть результати. І тоді прес-конференцію буде проведено. Постараємося швидше. Можливо, навіть восени ", - запевнила вона.

Відзначимо, що на Банковій обіцяли провести прес-конференцію за підсумками 100 днів президентства Зеленського. На початку серпня про такі плани повідомляв заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

У свою чергу, глава ОП Андрій Богдан заявляв, що Зеленському не потрібні журналісти для спілкування з народом, так як він може робити цю безпосередньо за допомогою соціальних мереж.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі