Зеленський звільнив голів РДА у Запорізькій і Житомирській областях

Поділитися
Зеленський звільнив голів РДА у Запорізькій і Житомирській областях Зміни торкнулися РДА Запорізької та Житомирської областей
Президент провів кадрові перестановки.

Президент України Володимир Зеленський провів кадрові перестановки серед керівників районних державних адміністрацій. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Зміни торкнулися РДА Запорізької та Житомирської областей. Президент відсторонив від посади Артема Попова - голову Бельмацької районної державної адміністрації і перепризначив його на посаду голови Приморської РДА, головою якої був Сергій Беличев.

Голову Мелітопольської адміністрації Сергія Селевича президент звільнив і перепризначив його на посаду Приазовської РДА, головою якої була Наталя Романенко.

Крім цього, український гарант перепризначив голів Пологівської районної державної адміністрації Артура Крупського і Розівської районної державної адміністрації Володимира Ревута.

В Житомирській області Зеленський призначив головами Бердичівської, Коростенської та Чуднівської райдержадміністрацій Людмилу Данилюк, Юрія Тарасюка і Олександра Хомича відповідно.

Раніше повідомлялося про те, що Зеленський звільнив 16 голів РДА у Дніпропетровській області.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі