Журналісти показали, хто приходив на Банкову після інавгурації Зеленського

Поділитися
Журналісти показали, хто приходив на Банкову після інавгурації Зеленського Журналісти показали візитерів АП © Андрій Товстиженко, DT.UA
До АП навідувалися чинні депутати, "кварталівці", керівники телеканалів тощо.

До Адміністрації нового президента Володимира Зеленського за тиждень після інавгурації приходила ціла низка осіб, серед яких як телевізійники та актори студії "Квартал 95", так й чинні посадовці, йдеться у сюжеті проєкту Bihus.Info.

Так, 24-го травня з АП вийшов телеведучий та генпродюсер "NewsOne" Василь Голованов, який заявив, що приходив "з особистих питань". Голованов також є автором піар-фільму про депутата від БПП Ігоря Кононенка. Знімав фільм телепродакшн "GOODMEDIA", керівником та засновником якого донедавна був заступник глави АП Зеленського Кирило Тимошенко.

28 травня журналісти зустріли біля АП першого заступника міністра економічного розвитку та торгівлі Максима Нефьодова, ексміністра фінансів Олександра Данилюка та виконавчого директора фонду Блейзера Олега Устенка. У той же день Данилюк став секретарем РНБО, а Устенко - радником нового президента.

29-го травня до АП завітали голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія та гендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко. Аласанія прийшов на зустріч з Тимошенком, щоб поговорити щодо подальшої роботи та фінансування каналу. Ткаченко відмовився повідомити, до кого він прийшов. Як вже відомо, Ткаченко опинився у першій десятці списку партії "Слуга народу".

АП також відвідали "кварталівці" Юрій Корявченков та Міка Фаталов.

Приходили й ексміністр економічного розвитку Айварас Абромавичус та депутат Сергій Лещенко. Згодом Абромавичуса було призначено членом Наглядової ради "Укроборонпрому". "На робочу нараду" тими днями завітав й голова СБУ Василь Грицак. Перед цим він подав у відставку. Поки депутати не підтримали його рішення, він офіційно пішов у відпустку.

7-го червня біля АП журналісти зустріли директора НАБУ Артема Ситника. Він сказав, що прийшов на зустріч із Русланом Рябошапкою для обговорення нюансів закону про антикорупційний суд. У цей же час до Адміністрації прийшла голова антикорупційного суду Олена Танасевич.

Крім того, на зустріч із головою АП Андрієм Богданом приходив колишній радник Петра Порошенка Ігор Уманський. Він спілкувався щодо отримання посади. До АП заїжджав й депутат фракції "Народний фронт" Павло Унгурян. За його словами, щоб запросити працівників АП на Національний молитовний сніданок.

Раніше заступник голови АП Кирило Тимошенко розповів про те, що глава Адміністрації президента Андрій Богдан і перший помічник глави держави Сергій Шефір формують своєрідну топ-двійку, яка допомагає Володимиру Зеленському планувати зустрічі і приймати рішення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі