Акція від Mercedes-Benz - спеціальні ціни на сервіс

Поділитися
Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до групи компаній УкрАВТО, пропонує спеціальні ціни на обслуговування автомобілів Mercedes-Benz старше 2008 року. Акція діє до кінця 2012 року.

Сервіс для автомобілів Mercedes-Benz завжди відрізнявся своєю унікальністю. Сучасне обладнання, оперативний ремонт, професійний колектив співробітників захоплюють своєю гармонійністю. Турбота про клієнта займала і завжди буде займати ключове місце в розробці програм підтримки сервісу автомобілів Mercedes-Benz. Програма «Преміум-сервіс» дозволяє економити до 20% - на всіх запчастинах для автомобіля, а також до 10% - на всі послуги.

Сервісні центри оснащено найсучаснішим обладнанням: підйомниками для виконання робіт з технічного обслуговування і ремонту ходової частини, а також для зняття і встановлення агрегатів і вузлів, стенди регулювання розвалу/сходження коліс, стенди для балансування коліс, демонтажу та монтажу шин. При цьому, сервісні станції компанії «АвтоКапітал» мають у розпорядженні клієнтів STAR Diagnose - єдиний у своєму роді електронний прилад, що дозволяє безпомилково здійснити діагностику автомобіля Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz. Найкраще або нічого

За додатковою інформацією звертайтеся

до PR-менеджера компанії АвтоКапітал, Селеги Вероніки

тел.: (095) 262 4 792, 8 (097) 931 21 73,

e-mail: veronika.selega@mercedes-benz.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі