Lady Gaga стала найчитанішою людиною в Twitter

Поділитися
© Сучасна опера
Ексцентрична американська співачка Lady Gaga, справжнє ім'я якої Стефані Джерманотта, стала найчитанішим користувачем популярного сервісу мікроблогів Twitter. В п'ятницю, 20 серпня, вона обійшла за числом передплатників, так званих фолловерів, попереднього лідера і свою колегу по "цеху" Брітні Спірс.
Ексцентрична американська співачка Lady Gaga, справжнє ім'я якої Стефані Джерманотта, стала найчитанішим користувачем популярного сервісу мікроблогів Twitter. В п'ятницю, 20 серпня, вона обійшла за числом передплатників, так званих фолловерів, попереднього лідера і свою колегу по "цеху" Брітні Спірс.Блог Lady Gaga на Twitter, який вона регулярно оновлює, зараз читають більше 5,7 мільйонів людей. За місяць її аудиторія збільшилася на 600 тисяч осіб. Варто зазначити, що на початку липня співачка вийшла в лідери за кількостю прихильників у найбільшій соціальній мережі планети - Facebook. Зараз у неї їх більше 16 мільйонів. При цьому Lady Gaga випередила президента США Барака Обаму, у якого "всього лише" 12,5 мільйона. Стефані Джерманотта, відома своєю ексцентричністю, нестримно набирає популярність не лише в соціальних мережах. За свою нетривалу кар'єру Lady Gaga продала більше 40 мільйонів синглів і 15 мільйонів альбомів. Крім того, вона стала креативним директором американської компанії Polaroid.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі