Бійня в Коннектикуті: Адам Ланца вбивав дітей спеціальними кулями

Поділитися
Бійня в Коннектикуті: Адам Ланца вбивав дітей спеціальними кулями
Продовжують надходити жахливі подробиці бійні. Стало відомо, що 20-убивця хлопець зарядив гвинтівку спеціальними патронами, що призводять до важких каліцтв. У кожної з його жертв мінімум три кульових поранення, у деяких - до 11-ти.

У США опубліковано список жертв бійні в школі в Ньютаун, більшість загиблих - діти 6 і 7 років. Вбивця - 20-річний Адам Ланца - розстрілював дітей і вчительок методично, вижити в бійні вдалося лише одній викладачці. Як повідомили судмедексперти, всі були вбиті з автоматичної гвинтівки, а не з пістолетів, як вважалося раніше.

Більшість жертв Ланца - діти у віці 6 і 7 років: 12 дівчаток і вісім хлопчиків. Серед дорослих убитими виявилися шість жінок у віці від 27 до 56 років. У їх числі - директор школи і психолог.

- У США оголошено жалобу: 20-річний хлопець розстріляв у школі 20 дітей, убив батька і матір

Продовжують надходити жахливі подробиці самої бійні. Всупереч першим повідомленнями, Ланца в будівлю школи не впустили - кілька перших пострілів він витратив на те, щоб розбити скляні двері. При цьому він зарядив гвинтівку спеціальними патронами, що призводять до важких каліцтв. У кожної з його жертв мінімум три кульових поранення. Вся бійня тривала 10 хвилин, при цьому в першому класі, в який увійшов Ланца, були вбиті всі 14 учнів. Одну з найбільш повних і докладних хронік трагедії, що сталася наводить сайт Courant.

Всі жертви Ланца були застрелені з гвинтівки, повідомили журналістам судово-медичні експерти. "Всі загиблі померли від численних вогнепальних поранень", - заявив один з них, уточнивши, що жертви були застрелені з автоматичної гвинтівки.

При цьому висновки поліції підтверджують припущення ЗМІ про те, що Ланца переходив від жертви до жертви лише впевнившись в тому, що наніс смертельне поранення. На деяких тілах до 11 кульових поранень. Вижити в бійні вдалося лише одній вчительці. "Він увірвався в навчальний заклад і відкрив стрілянину. В результаті загинуло 20 дітей, шестеро дорослих, у тому числі директор школи. Потім злочинець застрелився», - повідомив лейтенант поліції Коннектикуту Пол Венс.

На міській різдвяній ялинці Сенді Хук немає іграшок, біля підніжжя встановлено 26 білих свічок в свічниках, виконаних у вигляді білих янголів. Сотні людей несуть до школи квіти і свічки, президент США Барак Обама планує особисто відвідати родичів загиблих. !zn

Читайте також:

У США чоловік у камуфляжі розстріляв відвідувачів торгового центру: троє загиблих

Пшонка назвав основні версії жорстокого вбивства судді та його сім'ї в Харкові


Суд скасував рішення про виселення сім'ї Павличенків, яке нібито стало причиною вбивства судді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі