Харківські чорнобильці домоглися обіцянок від влади і звільнили будівлю Пенсійного фонду

Відео
Поділитися
© val.ua
Група чорнобильців, які оголосили безстрокову акцію протесту, залишила приміщення Головного управління Пенсійного Фонду в Харківській області вночі 29 жовтня, повідомив один з учасників акції Петро Прокопенко.

«До нас приїхав заступник міського голови Ігор Терехов, який пообіцяв, що міська і обласна влада приєднаються до вирішення наших проблем. Ми прийняли рішення призупинити акцію, бо Терехов - людина авторитетна, що користується повагою у чорнобильців. У понеділок у нас призначена зустріч з ним», - повідомив агентству «Інтерфакс-України» П. Прокопенко.



Як повідомлялося, 28 жовтня кілька десятків чорнобильців оголосили безстрокову акцію протесту в приміщенні ГУ ПФ у Харківській області. Вони вимагали письмових гарантій погашення заборгованостей з перерахованих пенсій за минулі роки, а також письмових гарантій того, що в майбутньому рішення судів про перерахунок пенсій будуть виконуватися в повному обсязі. Крім того, чорнобильці вимагали порушення кримінальної справи за ст.382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу Україні.

Учасники акції заявляли, що не залишать приміщення ГУ ПФ у Харківській області доти, поки їх вимоги не будуть виконані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі