До Євро-2012 Україна і Польща відкриють новий пункт пропуску

Поділитися
До Євро-2012 Україна і Польща відкриють новий пункт пропуску. Інфраструктуру для українських та польських служб розмістять на польській стороні кордону.

За інформацією заступника міністра фінансів Польщі, начальника Митної служби РП Яцека Капіца, перед Євро-2012 на українсько-польському кордоні планують відкрити новий пункт пропуску - «Будомєж-Грушів».

«Скоро відкриється новий пункт пропуску - «Будомєж-Грушів» (Львівська область), де інфраструктура для українських та польських служб буде на польській стороні кордону. Українська сторона у травні збудує дорогу до цього пункту пропуску, і його буде відкрито до Євро-2012. З польської сторони інфраструктура цього пункту пропуску повністю готова», - сказав він.

За його словами, про будівництво дороги до цього пункту пропуску він дізнався під час зустрічі з українською делегацією у Львові. Капіца підкреслив, що у цьому пункті пропуску буде здійснюватися спільна перевірка українцями та поляками.

«Загальний митний та прикордонний контроль на польській стороні кордону не суперечить правилам Шенгену. У зв'язку з цим хочемо, щоб ця практика залишилася і після Євро-2012. Вона на постійній основі вже діє у пункті пропуску «Кросценко-Смольніца» (Львівська область)», - сказав він. !
zn

Читайте також:

На Євро-2012 гості зможуть переночувати у 32-місному номері за 44 долари

Платіні впевнений, що фінал Євро-2012 буде ідеальним

На Євро-2012 зарубіжних уболівальників будуть супроводжувати іноземні поліцейські

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі