Київська влада пообіцяла вирішити конфлікт навколо приміщення капели ім.Ревуцького

Поділитися
© writersfield.wordpress.com
Міська влада обіцяє розглянути конфлікт навколо приміщення видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім.Ревуцького в центрі Києва.

Про це агентству УНІАН повідомила головний бухгалтер капели імені Ревуцького Ірина Трохимець.

«Новохатько (заступник голови КМДА Леонід Новохатько - ред.) за півгодини збирає у себе нараду, і будуть вирішувати, що робити з цим товариством «Тригліф», що робити з нами», - сказала вона.

І.Трохимець додала, що фірма «Тригліф» є власником приміщення, розташованого на поверх нижче приміщень видавництва та хорової капели у будинку за адресою: вулиця Басейна, 1/2.

Відповідаючи на питання, якою є реакція на конфлікт власників будівлі, міської влади, вона зазначила, що, за їхніми словами, якщо є якісь пошкодження, то приміщення потрібно відновлювати.

Однак, зауважила І.Трохимець, комунальна служба, яка повинна цим зайнятися, не має необхідних коштів.

Нагадаємо, що сьогодні власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович заявив, що приміщення видавництва та хорової капели ім. Ревуцького намагається захопити приватна фірма.

За його словами, хорова капела, приміщення якої знаходиться поруч з приміщенням видавництва, ще 20 серпня піддалася «кримінальному проникненню від сусідів знизу».

Видавець повідомив, що тоді представники приватної фірми знизу прорізали отвір площею 3 метри на 1 метр до зали хорової капели. Він зазначив, що того ж дня було викликано міліцію, роботи було припинено, і фірмі винесли припис полагодити отвір.

Однак сьогодні невідомі люди з приміщення цієї ж приватної фірми через той самий отвір проникли до приміщення хорової капели, забарикадувалися там зсередини, і стали все руйнувати. За словами І.Малковича, невідомі винесли з кімнати всі речі, зокрема і рояль «Стейнвей». Він пояснив, що приміщення видавництва знаходиться на відстані трьох метрів через стіну від кімнати капели.

І.Малкович вважає, що всі ці роботи ведуться з метою захопити приміщення капели та видавництва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі