Нацрада прикривається порнографією, щоб зберегти списки дозволених телеканалів

Поділитися
© expressiysv.kiev.ua
Нацрада з ТБ і радіомовлення збереже практику ведення списків дозволених у кабельних мережах України іноземних мовників, щоб не пустити туди еротичні і порноканали.

Про це, виступаючи у Верховній Раді, заявив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов.

За словами голови Нацради, хоча ведення такого списку "не є повністю законним", сам В.Манжосов наполягав на його збереженні виключно, щоб захистити користувачів українських кабельних мереж від каналів еротичного "і десь навіть порнографічного" змісту. "Я запитував у кабельників: "Якщо вам вирішувати, ви будете показувати у себе порноканали?", і вони відповіли: "Будемо!" - розповів депутатам

Так званий "Перелік іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з частиною 1 статті 42 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" містить на даний момент 139 телеканалів.

Співдоповідач, перший заступник голови Комітету Ради з питань свободи слова Олена Бондаренко, зазначила, що логічніше було б скласти перелік заборонених каналів, в який включити телеканали з неналежним змістом, а інші - дозволити.

Доповідь Нацради вперше за кілька років було заслухано сьогодні у Верховній Раді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі