Регіонал: Людям потрібна робота, а не зарплата

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат від Партії регіонів, основний акціонер «Мотор-Січі» В'ячеслав Богуслаєв впевнений, що зарплата для робітників вторинна, набагато важливішою є робота.

«Я запитую людей, що їм потрібно - робота чи зарплата? Вони кажуть - робота. Тому що не працевлаштована вся Україна. Ви цього не зрозумієте! Люди бояться втратити роботу. А в мене плинність кадрів 0,6%. Вдумайтеся! Ось у чому суть! Працювати потрібно», - сказав регіонал в інтерв'ю «Українській правді».

За словами В.Богуслаєва, середня зарплата на його підприємстві - «3,5 - близько 4 тисяч гривень».

«Їм вистачає зарплати ... Нам не потрібні гроші. 4 тисячі гривень - хороша зарплата по цьому регіону. Я можу платити тисячу доларів, тільки тоді не зможу направляти гроші на технічне переозброєння. Мені потрібно кожні п'ять років замінити сім тисяч верстатів», - повідомив він.

«У мене працює 30 тисяч людей ... І я отримую задоволення від того, що сьогодні на нашому величезному підприємстві 35% молодих ... У нас є свій КВН, я їх весь час відряджаю на конкурси. Я від цього кайф отримую», - заявив «червоний директор».

Нагадаємо, що раніше інший регіонал, який очолював тоді Донецьку ОДА Анатолій Близнюк, заявив, що 2,5 тис. грн зарплати забезпечують людині на 100% біологічну норму споживання. Відповідаючи на запитання «Чи можна людині з середньою зарплатою в області 2,5 тис. грн з урахуванням тотального підвищення цін на комунальні послуги, проїзд і на продукти харчування, більш-менш гідно прожити місяць?», губернатор сказав: «2,5 тис. грн забезпечують на сьогоднішній день нормальний, ну скажімо, який нормальний - забезпечують споживчий кошик, який передбачено біологічною нормою на всі 100%».

Втім, шахтарі ще одного регіонала, Ріната Ахметова, часто не отримують і «біологічної норми». Про те, як працюється на підприємствах Р.Ахметова, дивіться розповідь луганського шахтаря Ігоря Сметаніна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі