Марія Коршунова зібралася судитися з журналістами

Поділитися
Луганчанка Марія Коршунова, яку побив депутат Луганської міськради, син народного депутата Роман Ландік, має намір подати до суду на телеканал "1+1". Про це сказав журналістам адвокат М.Коршунової Ігор Зазимкін.

Адвокат заявив журналістам, що М.Коршунова «не має жодних претензій до Романа Ландіка», але має претензії до деяких ЗМІ. У той же час заявляти журналістам на камеру, що претензій до Р.Ландіка у неї немає, сама Марія Коршунова відмовилася.

За словами адвоката І.Зазимкіна, деякі ЗМІ "поширювали спотворену інформацію". На прохання журналістів уточнити, про які ЗМІ йдеться, І.Зазимкін назвав телеканал "1+1".

М.Коршунова підтвердила, що написала на адресу телекомпанії 1+1 лист із проханням спростувати попередню інформацію, що "перекрутила зміст подій".

Також скаргу подано і до Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. Після того, як Нацрада прийме рішення з даного питання, М.Коршунова має намір подати на ЗМІ позов до суду.


4 липня в луганському ресторані «Баккара» Р.Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину. Відеозапис інциденту викликав величезний суспільний резонанс у країні, і проти Р.Ландіка порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

У зв'язку з відсутністю Р.Ландіка за місцем проживання 9 липня його було оголошено в розшук і було затримано у Краснодарському краї (Росія). 21 вересня його булоекстрадовано до України.

Ленінський районний суд Луганська 26 вересня виніс рішення про арешт Р.Ландіка на два місяці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі