Суд у справі Лозінського перейшов до судових дебатів

Поділитися
© serc.carleton.edu
Судове слідство у справі колишнього депутата Віктора Лозінського закінчено. Суд перейшов до стадії дебатів. Після дебатів процедурою передбачено винесення вироку.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Дебати мають відбутися 28 березня у Дніпровському районному суді Києва.

У кримінальній справі, окрім Лозінського звинувачуються колишні прокурор Голованівського району Кіровоградської області Євген Горбенко, начальник райвідділу міліції Михайло Ковальський і єгер Голованівського лісництва Василь Перепелиця.

Нагадаємо, 16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області в результаті сутички з народним депутатом Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком та начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник, 1954 року народження.


Генпрокуратура порушила кримінальну справу за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, здійснене у спосіб, що має характер особливої муки, або здійснене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або виконане на замовлення, або таке, що призвело до смерті потерпілого).


3 липня Верховна Рада України позбавила Лозінського депутатського імунітету, після чого Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання Лозінського і притягнення його до суду.


30 липня Лозінського було оголошено у міжнародний розшук. Він добровільно здався в Києві 1 березня після 8 місяців розшуку.


3 березня Печерський районний суд Києва обрав для Лозінського запобіжний захід у вигляді арешту.

14 грудня 2010 Дніпровський районний суд Києва розпочав попередній розгляд кримінальної справи

10 січня 2011 суд завершив оголошення обвинувального вироку у справі Лозінського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі