В Одесі "обстріляли" машину редактора міської газети

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© kpu.net
В Одесі в машині головного редактора газети міської ради "Одеський вісник" Григорія Кваснюка, знайшли отвори, схожі на сліди від куль. Про це з Одеси повідомив кореспондент ZN.UA.

Сьогодні о дев'ятій ранку, збираючись вирушити на сесію міськради, Г.Кваснюк виявив у дверцятах своєї машини, залишеної з вечора біля будинку, кульовий отвір. Редактор викликав міліцію, яка після обстеження знайшла ще один слід від кулі. У міліції кажуть, що зараз з цього приводу проходять розгляди.

Г.Кваснюк заявив, що це схоже на залякування.

«Швидше за все це якесь попередження», - сказав він.

Після того, що сталося, Г.Кваснюк на сесію міськради не прибув, у той же час на сесії про те, що трапилося, оголошувати не стали, нібито через те, що жодних важких наслідків НС не спровокувала.

Г.Кваснюк - одеський журналіст, послідовний противник екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца, депутат Одеської міськради і член партії "Родина", головний редактор офіційної газети Одеської міськради "Одеський вісник", автор і ведучий однієї з найскандальніших телепрограм в Одесі на каналі АТВ "Правда".

Нагадаємо, вчора в Одесі знайдено застреленим в салоні свого «Мерседеса» главу брокерської фірми, що працює у морському порту. Про це заявив керівник відділу зі зв'язків із громадськістю Володимир Шаблієнко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі