Лікар Уго Чавеса прогнозує, що венесуельському лідерові залишилося жити два роки

Поділитися
© aliexpress.com
Лікар президента Венесуели Уго Чавеса Сальвадор Наваррете прогнозує, що венесуельському лідерові залишилося жити близько двох років.

За словами С.Наваррете, якого цитують латиноамериканські ЗМІ, у голови держави було виявлено важке ракове захворювання, яке не залишає шансів на щасливий кінець.

Лікар У.Чавеса розповів, що дізнався від рідних президента про пухлину в районі тазу. Не виключено, що це саркома. Саме це пояснює ту агресивну хіміотерапію у лікуванні ракового захворювання у президента Венесуели.

Лікар також зазначив, що перенесення президентських виборів у Венесуелі пов'язано саме з невтішним прогнозом У.Чавеса. Загальне голосування у Венесуелі пройде на початку жовтня наступного року, тоді як традиційно вибори проходять у грудні.

Як повідомлялося, у червні 2011 року У.Чавесу у кубинській клініці було проведено операцію з видалення злоякісної пухлини, після цього президент пройшов чотири курси хіміотерапії. Лікування сам президент назвав успішним.

Незважаючи на стан свого здоров'я, У.Чавес сповнений рішучості здобути перемогу на виборах президента Венесуели в наступному році. Він уже почав збирати своїх прихильників у коаліцію під назвою «Патріотичний полюс». За словами венесуельського лідера, тільки за перший день до коаліції увійшло 475 організацій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі