Анчелотті змінив Саррі на посаді головного тренера "Наполі"

Поділитися
Анчелотті змінив Саррі на посаді головного тренера "Наполі" Останнім місцем роботи Анчелотті була "Баварія" © twitter.com
Італійський фахівець повернувся на батьківщину.

"Наполі" призначив Карло Анчелотті головним тренером, повідомляє офіційний сайт клубу. Угода з фахівцем розрахована на три сезони. За інформацією італійських ЗМІ, тренер буде отримувати 6,5 мільйонів євро в рік. За півтори години до призначення Карло президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс повідомив про звільнення з займаної посади Мауріціо Саррі.

Останнім місцем роботи Анчелотті була німецька "Баварія", з якої його звільнили у вересні минулого року. До кінця сезону фахівець не приймав запрошення на роботу, оскільки контракт з мюнхенцями діяв до літа і по ньому він отримував залишок зарплати.

Мауріціо Саррі прийшов в "Наполі" влітку 2015 року з "Емполі". Під його керівництвом "неаполітанці" двічі фінішували другими в чемпіонаті Італії (сезон-2015/16 і 2017/18). У сезоні-2016/17 "Наполі" фінішував третім в Італії.

Тепер за повідомленнями ЗМІ Саррі може очолить пітерський "Зеніт", який за підсумками сезону покинув Роберто Манчіні або змінити Антоніо Конте на посту наставника лондонського "Челсі".

Зазначимо, що в минулому сезоні донецький "Шахтар" за підсумками групового раунду Ліги чемпіонів зумів вибити "Наполі" з турніру, а італійці опустилися в Лігу Європи, де вилетіли від "Лейпцига".

Раніше стало відомо про те, що "Арсенал" оголосив про призначення Емері головним тренером команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі