Азаров пообіцяв програму підготовки спортсменів до Олімпіади 2016 року

Поділитися
Програма буде передбачати, зокрема, будівництво об'єктів спортивної інфраструктури. За словами прем'єра, в Україні на сьогоднішній день немає хорошого легкоатлетичного манежу, олімпійського стадіону тощо.

Кабінет міністрів розробляє 4-річну програму підготовки українських спортсменів до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро в 2016 році.

Про це заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі 13 серпня з провідними економічними експертами України.

«Нам необхідно багато чого зробити для того, щоб наші олімпійці якісно підготувалися до наступних Олімпійських ігор. Ми розробляємо чотирирічну програму підготовки до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро», - зазначив Азаров.

Він додав, що програма передбачатиме, зокрема, будівництво об'єктів спортивної інфраструктури. За словами прем'єра, в Україні на сьогоднішній день немає хорошого легкоатлетичного манежу, олімпійського стадіону тощо.

- Олімпійські ігри-2012. Підсумки збірної України


«Зараз спортивні об'єкти знаходяться зовсім на іншому рівні. Це сплав науки, спорту, медицини, сучасних технологій, і, якщо ми хочемо зберегти свої досягнення у великому спорті, нам необхідно багато чого зробити», - підсумував глава уряду.

Як повідомлялося, за підсумками Ігор ХХХ Олімпіади, яка завершилася в Лондоні, збірна України в загальнокомандному заліку посіла 14 місце серед 204 країн-учасниць. В активі "синьо-жовтих" 20 медалей - 6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових. За загальною кількістю нагород українці поділили 11-ю позицію з олімпійцями Нідерландів. !zn

Читайте також:

Олімпійські ігри-2012. Підсумки збірної України

Українські призери заробили на Олімпіаді 13 мільйонів гривень

Українські боксери - найсильніші на Олімпіаді (відео)


У Лондоні завершилися ХХХ Олімпійські ігри (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі