Багатскіс розповів, як буде грати баскетбольна збірна України під його керівництвом

Поділитися
Багатскіс розповів, як буде грати баскетбольна збірна України під його керівництвом Багатскіс очолив збірну в липні © ФБУ
Також тренер озвучив головну мету збірної.

Новий наставник чоловічої збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс розповів про те, як буде грати команда під його керівництвом, а також озвучив головну мету збірної.

"Україна буде грати з досить швидким і відкритим кидком, будемо програвати, але буде шанс на перемогу. Баскетбол починається з маленьких гравців, у нас такі є. Ми повинні грати швидко, агресивно та розумно. Я повторював це і в Латвії. Але якщо ми просто біжимо і кидаємо, немає шансів для перемоги. Якщо робимо все обґрунтовано в захисті і нападі, завжди буде результат.

У нас тільки одна мета – вийти на чемпіонат Європи, все одно з якої позиції. Дивіться – Словенія виграла Євробаскет, але не вийшла на чемпіонат світу. Австрія та Угорщина – теж далеко не подарунки. Конкретно мені ніхто не сказав про мету, але тренери і гравці самі повинні їх ставити. Ми повинні ставити не помірні, а високі цілі", - наводить слова Багатскіса Tribuna.com.

Нагадаємо, Багатскіс став новим головним тренером збірної України цього літа. Також латвійський фахівець є наставником команди "Київ-Баскет".

52-річний тренував "Кривбасбаскет" з 2011 по 2012 рік і "Будівельник" з 2012 по 2014 рік. У його активі два чемпіонства в українській Суперлізі з київським клубом.

Раніше стало відомо про те, що Багатскіс оголосив заявку баскетбольної збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі