Берлусконі готовий продати «Мілан»

Поділитися
Власник «Мілана» незадоволений результатом матчу групового етапу Ліги чемпіонів з «Андерлехтом», в якому його підопічним не вдалося забити жодного гола і загальний рахунок склав (0:0). Берлусконі заявив, що готовий продати клуб, якщо з'являться охочі його купити.

Власник «Мілана» Сильвіо Берлусконі залишився вкрай незадоволений результатом матчу групового етапу Ліги чемпіонів з Андерлехтом (0:0).

Колишній прем'єр-міністр Італії підкреслив, що він би продав клуб, якби знайшов охочого його купити. У цьому сезоні Червоно-чорні не здобули жодної домашньої перемоги.

«Це просто ганьба, - наводить La Stampa слова Берлусконі. - Якби хтось виявив бажання купити «Мілан», я б продав клуб негайно».

Нагадаємо, Берлусконі придбав команду у 1986 році коли «Мілан» перебував на межі банкрутства. Засновник компанії «Фінінвест», яка у 1993 році включила в себе великий в Італії медіахолдинг «Медіасет», витягнув клуб з боргової ями і зумів зробити команду найсильнішою в європейському клубному футболі з кінця 80-х по початок 90-х років.

За 26 років Мілан виграв 28 трофеїв: чемпіонат Італії - 8 разів, Кубок Італії - 1 раз, Суперкубок Італії - 6 разів, Лігу Чемпіонів / Кубок Чемпіонів - 5 разів, Суперкубок УЄФА - 5 разів, Міжконтинентальний кубок - 2 рази, Чемпіонат світу серед клубів - 1 раз.

В даний час щодо Берлусконі в Італії йдуть ще три судових розгляди, у тому числі щодо скандальних звинувачень у використанні сексуальних послуг неповнолітніх повій. !zn

Читайте також:

Берлусконі спробує знову очолити уряд Італії

Берлусконі повернувся на посаду президента «Мілану»

Берлусконі уникнув покарання у справі про фінансові махінації

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі