«Динамо» програло «Бешикташу»

Відео
Поділитися
«Динамо» поступилося «Бешикташу» у грі 4 туру групового етапу Ліги Європи і знизило свої шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи.

Перший тайм пройшов за повної переваги господарів поля. Шанси пробити О.Шовковського мали Алмейда, Куарежма і навіть Хачеріді, який ледь не відзначився автоголом. Динамівці, у свою чергу, обороняючись, діяли на контратаках, сперечалися з арбітром, а воротам «Бешикташа» загрожували лише раз, коли Мілевський неточно пробив головою.

Першу половину зустрічі суперники провели без забитих голів.



Після перерви Юрій Сьомін зняв з гри Дениса Гармаша, який традиційно отримав попередження, а в середині другого тайму кияни пропустили: Центральний захисник Коркмаз після подачі кутового продавив Мілевського і пробив під поперечину.

Лише після цього підопічні Ю.Сьоміна згадали, як грати на чужій половині поля.

На 80-й хвилині Сьомін зробив ще одну
заміну, випустивши нігерійця Брауна Ідейє, який навіть забив гол, але арбітр його не зарахував через офсайд.

На третій доданій хвилині господарів врятував воротар Гюнен, який парирував удар головою від Юссуфа. А після подачі кутового шанси зрівняти рахунок мали Шовковський, Нінкович і Алієв, але кожного разу на шляху м'яча ставали або воротар, або захисники.

Таким чином «Динамо» зазнало першої поразки у груповому етапі Ліги Європи і значно знизило свої шанси на вихід у плей-офф. А «Бешикташ», завдяки перемозі над киянами, з 6-ма очками вийшов на друге місце у групі. Англійський «Сток Сіті», набравши 10 очок після перемоги над «Маккабі», очолює групу, а «Динамо» з 5-ма очками опустилося на 3-й рядок.

Нагадаємо, що «Ворскла» поступилася бельгійському «Стандард» (1:3) і втратила шанси на вихід у плей-офф. А «Металіст», навпаки, обігравши «Мальме» практично вирішив завдання виходу у плей-офф турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі