Донецький «Металург» попросив президента Грузії звільнити Деметрадзе

Поділитися
Футбольний клуб «Металург» з Донецька в середу, 14 липня, оприлюднив відкритий лист до президента Грузії Михайла Саакашвілі, в якому попросив звільнити під заставу колишнього гравця цієї команди Георгія Деметрадзе. На минулому тижні його було засуджено до двох місяців досудового ув’язнення за звинуваченням у зв'язках зі злодійським світом.
Футбольний клуб «Металург» з Донецька в середу, 14 липня, оприлюднив відкритий  лист до президента Грузії Михайла Саакашвілі, в якому попросив звільнити під заставу колишнього гравця цієї команди Георгія Деметрадзе. На минулому тижні його було засуджено до двох місяців досудового ув’язнення  за звинуваченням  у зв'язках зі злодійським світом.«Але Георгій Деметрадзе є не тільки чудовим футболістом, але і прекрасною людиною. Під час перебування Георгія в клубі, між ним та іншими футболістами склалися теплі дружні стосунки. Він умів допомогти своїм товаришам і словом і ділом. На футбольному полі Георгій вмів заряджати колег своїм запалом і прагненням до перемоги, цим він надовго запам'ятається всім, хто знав його в клубі», - зазначено в зверненні «Металурга», що підписано  його президентом Євгенієм Гайдуком. У листі також футбольний клуб запевнює, що арештований футболіст став жертвою збігу обставин. «ФК "Металург" готовий забезпечити будь-які гарантії, у разо м з тим і  фінансові, для винесення рішення про зміну Георгію Деметрадзе запобіжного заходу на звільнення його під заставу», - йдеться у листі до Михайла Саакашвілі. Нагадаємо, 33-річний Георгія Деметрадзе, відомий своїми виступами за українські і російські клуби, було затримано на минулому тижні в Тбілісі. Пізніше його було засуджено до двох місяців досудового ув’язнення за звинуваченням у зв'язках зі злодійським світом. За версією слідства, Георгій Деметрадзе і ще дві особи вимагали в якогось чоловіка 140 тисяч доларів, які той програв їм у парі. Раніше на захист свого колишнього партнера зі збірної Грузії виступив гравець італійського «Мілана» Каха Каладзе. Він, зокрема, заявив, що готовий поручитися за Георгія Деметрадзе, а також звернувся до президента Грузії Михаїла Саакашвілі і Католікоса-Патріарха всієї Грузії Іліє II з проханням проявити добру волю і вступитися за арештованого футболіста. Георгій Деметрадзе став дуже популярним під час перебування у Владикавказькій «Аланії», звідки в 1999 році він перейшов у київське «Динамо». Нападаючий також захищав кольори київського «Арсеналу» і донецького «Металурга». У складі останнього він ставав кращим бомбардиром Чемпіонату України в сезоні 2003/2004.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі