Ф'юрі не цікавий бій з Усиком

Поділитися
Ф'юрі не цікавий бій з Усиком Ф'юрі не цікавий українець © BoxingScene
Британець не вважає такий варіант привабливим.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що не зацікавлений в бою проти українця Олександра Усика.

"Усика немає в моєму списку. Він ноунейм. Наш бій нікого не цікавить. Усик не принесе ніяких грошей. Навіщо мені битися з ним? Він маленький крузер, іноземець, погано володіє англійською. Це нікому не цікаво. Я хочу брати участь у великих боях, які будуть цікаві глядачам. Поєдинок з Усиком - не з їх числа.

Навіть після перемоги Усика над Джошуа наш бій не буде великим. Все одно він буде чужинцем у західному світі. Чемпіонські пояси повернулися на Захід. Тут вони й повинні залишитися. Чемпіони світу в суперважкій вазі повинні представляти або Великобританію або США.

Можливо, в Україні Усик - велика зірка, але британців і американців не цікавить якийсь український боксер. Чемпіон світу в хевівейті повинен бути з західного світу", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, 13 жовтня минулого року Усик дебютував в суперважкій вазі, перемігши американського боксера Чазза Візерспуна.

Раніше повідомлялося про те, що реванш Вайлдера і Ф'юрі затверджений офіційно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі