Генріх Мхітарян забив двічі і приніс "Боруссії" лідерство у Бундеслізі

Відео
Поділитися
Генріх Мхітарян забив двічі і приніс "Боруссії" лідерство у Бундеслізі Генріх Мхітарян в обіймах партнерів
Колишній гравець "Шахтаря" повернувся на поле після травми і відразу ж почав забивати голи за свій новий клуб.

Колишній півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян, який перейшов у "Боруссію" в літнє міжсезоння, став автором двох голів у матчі своєї команди проти франкфуртського "Айнтрахта". Точні потрапляння вірменина і визначили чергову перемогу "жовто-чорних" у чемпіонаті Бундесліги.

Мхітарян повернувся на поле після травми, отриманої в одній з тренувальних ігор і досить швидко відкрив рахунок голом за "Боруссію" в матчах Бундесліги.

"Мені дуже комфортно у Дортмунді. Щасливий, що сьогодні я забив свій перший гол, який вийшов дуже красивим. І, звичайно, потім мені вдався й другий гол. В цілому, це був важкий матч, але ми впоралися. Однак, "Боруссія" може грати краще".

У першому таймі Мхітарян вирвався у вільну зону у штрафний, і, відгукнувшись на передачу Якуба Блащиковського, вразив ціль. А на початку другої 45-хвилинки колишній "гірник" точно пробив з-за меж штрафного, вивівши "жовто-чорних" вперед.

Нагадаємо, Мхітарян перейшов із "Шахтаря" в "Боруссію" за 27 мільйонів євро.

"Айнтрахт" (Франкфурт-на-Майні) - "Боруссія" (Дортмунд) - 1:2 (1:1)

Голи: Мхітарян, 10 (0:1). Кадлец, 36 (1:1). Мхітарян, 56 (1:2).

"Айнтрахт": Трапп, Дьякпа (Очіпка, 67), Андерсон, Самбрано, Шрьок, Русс, Флюм (Швеглер, 71), Інуі (Хоселу, 83), Розенталь, Айгнер, В. Кадлец.

"Боруссія" Д: Вайденфеллер, Шмельцер, Хуммельс (Сократіс, 45), Суботіч, Гросскройтц, Н.Шахін, С.Бендер, Ройс (Кель, 86), Мхітарян, Блащиковський (Обамеянг, 71), Левандовський.

"Боруссія" здобула 4 перемоги у чотирьох матчах і, завдяки осічці "Баварії" з "Фрайбургом" (1:1) очолила турнірну таблицю чемпіонату Бундесліги.

Відзначимо, що суперник "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів леверкузенський "Байєр" виграв 4:2 у "Боруссії" з Менхенгладбаха. "Аптекарі" йдуть на третьому місці слідом за дортмундцями і мюнхенцями. !zn

Читайте також:

Мхітарян встановив кілька рекордів українського чемпіонату

"Шахтар" знайшов заміну Мхітаряну та Фернандінью: за 15 мільйонів куплений молодий талант Фред

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі