КДК ФФУ дискваліфікував гравців "Шахтаря" Марлоса і Кайоде на один матч

Поділитися
КДК ФФУ дискваліфікував гравців "Шахтаря" Марлоса і Кайоде на один матч Гравці не зіграють 5 травня © ФК Шахтер
Футболісти пропустять поєдинок проти "Зорі".

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення дискваліфікувати двох гравців донецького "Шахтаря" - півзахисника Марлоса і форварда Ларрі Кайоде на один матч, повідомляє офіційний сайт організації. Таким чином, обидва футболісти не допоможуть команді в найближчому поєдинку проти "Зорі", який відбудеться 5 травня.

Кайоде отримав дискваліфікацію на один матч плюс два поєдинки умовно за удар захисника "Динамо" Артема Шабанова. А ось Марлос був покараний дискваліфікацією на одну гру за "безсумнівно умисне отримання жовтої картки з певною метою" у поєдинку проти полтавської "Ворскли" (4:2) у 28-му турі української Прем'єр-ліги.

У нинішньому сезоні Марлос зіграв в 38 матчах у всіх турнірах, забивши при цьому 20 м'ячів, а Кайоде, орендований цієї зими в "Манчестер Сіті", виходив на поле в п'яти матчах, в яких відзначився трьома голами.

Нагадаємо, після 29-и турів УПЛ донецький "Шахтар" випереджає київське "Динамо" на три очки в турнірній таблиці чемпіонату України, а командам залишилося провести по три поєдинки.

Раніше повідомлялося про те, що два клуби української Прем'єр-ліги можуть припинити існування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі