КДК розгляне справу про расизм в матчі "Шахтар" - "Динамо" 21 листопада - ЗМІ

Поділитися
КДК розгляне справу про расизм в матчі "Шахтар" - "Динамо" 21 листопада - ЗМІ Тайсон був вилучений за жест трибунам © ФК Шахтер
Кияни можуть отримати жорстке покарання.

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ розгляне справу про прояв расизму в матчі 14-го туру УПЛ "Шахтар" – "Динамо" (1:0) 21 листопада, повідомляє Sport Arena.

Рапорти про матч від головного арбітра матчу Миколи Балакіна, делегата Олександра Тюріна й офіцера безпеки Олега Базая вже знаходяться в розпорядженні КДК. Буде прийнято до уваги відео з відкритих джерел, а також запросять відеоматеріали у господарів зустрічі.

Комітет оцінить дії фанатів "Динамо" на наявність расизму, а також розгляне покарання для Тайсона, який показав середній палець уболівальникам "Динамо" і отримав пряму червону.

Киянам загрожує максимальне покарання, передбачене в таких випадках - штраф у 250-500 тисяч гривень і матч при порожніх трибунах.

Раніше повідомлялося про те, що легіонер "Динамо" проведе переговори з "Бенфікою".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі