Київське «Динамо» обіграло луцьку «Волинь»

Поділитися
Підопічні Юрія Сьоміна у себе вдома з мінімальним відривом обіграли ФК «Волинь».

Матч «Динамо» - «Волинь» підбив підсумок під програмою 13-го туру першості України. Основні суперники киян - «Шахтар» і «Металіст» - взяли по три очки, і підопічним Юрія Сьоміна було потрібно відновити статус-кво. Втім, луцький клуб, який не вигравав у чемпіонаті з 14 серпня, навряд чи міг перешкодити переможним планам динамівців.

Поєдинок з «Волинню» через пошкодження, отримане у збірній Сербії, пропускав Мілош Нінкович. Але ця втрата не йшла ні в яке порівняння з кадровими проблемами команди Віталія Кварцяного, який не міг розраховувати відразу на чотирьох провідних гравців, у тому числі, на кращого бомбардира Прем'єр-ліги Майкона.

Господарі взяли з місця в кар'єр. Вже на другій хвилині Алієв зі штрафного пробив вище воріт, а після низки атак динамівці відкрили рахунок, причому гол вийшов чудовим.

«Динамо» - «Волинь» - 2:1

Голи: Шевченко, 13, Мілевський, 24 - Шумахер, 27

«Динамо»: Шовковський, Гусєв, Бетао, Михалик, Попов, Вукоєвич, Алієв (Гармаш, 46), Ярмоленко (Данило, 72), Шевченко, Мілевський, Ідейє

«Волинь»: Неділько, Сімінін, Дрпіч, Шарпар, Леандро, Гобер, Стевановіч, Ізворану (Стевіч, 57), Лопес, Шумахер, Павлов (Пічкур, 81)

Попередження: Гармаш, Мілевський - Ізворану, Стевановіч, Лопес, Стевіч

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі