Кріштіану Роналду знову отримав "Золоту бутсу"

Відео
Поділитися
© : А.Прокопенко, segodnya.ua
Португальський футболіст Кріштіану Роналду з іспанського "Реала" (Мадрид) удруге отримав "Золоту бутсу", яку щорічно вручають кращому бомбардирові за підсумками сезону. У його активі - 100 забитих м'ячів за клуб відтоді, як він підписав контракт у 2009 році.

Уперше цей престижний трофей футболіст завоював, виступаючи за англійський "Манчестер юнайтед" у сезоні 2007-2008. Цього разу на нагороду також претендував торішній її володар аргентинський форвард Ліонель Мессі ("Барселона", Іспанія), який у результаті став другим, а також нападаючі Антоніо ді Наталє ("Удінезе", Італія) і Маріо Гомес ("Баварія", Німеччина), що поділили третє місце.


Сам володар "Золотий бутси" зізнався, що для нього набагато більш важливими є командні титули, аніж особисті трофеї: "Проміняв би "Бутсу" на перемогу в Лізі чемпіонів або ж, наприклад, в національній першості. Адже ти можеш завоювати особисті нагороди тільки за допомогою товаришів по команді. Мені хочеться виграти щось більше разом з партнерами. Не думаю бити рекорди по кількості забитих м'ячів, усі мої думки - про команду. Ми стали зрілішими, більше довіряємо один одному, ми знайдемо свій власний шлях, і нас чекають великі досягнення".

"Мені 26, але я все ще вчуся грі в футбол, і в мене ще багато років попереду, - продовжив Роналду. - Сьогодні я виступаю за клуб, який дає мені можливість вигравати, моя мета - стати одним з кращих гравців на усі часи".

З приводу його суперництва з Мессі за цю нагороду спортсмен відзначив: "Не хвилююся із цього приводу. Мені подобається грати, уболівальники люблять дивитися, як я дію на полі, і мені не хочеться нічого змінювати. Це дійсно здорово - змагатися з найкращими, тому такий конкурент, як Ліонель, мені до душі, як і усі інші кращі гравці континенту, але тільки коли я з моєю командою, а не один на один".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі