Ліга чемпіонів: "Реал" обіграв "Аякс" на виїзді, "Тоттенхем" розгромив "Боруссію"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Реал" обіграв "Аякс" на виїзді, "Тоттенхем" розгромив "Боруссію" "Реал" здобув важку перемогу © Real Madrid
В Європі продовжився плей-офф найпрестижнішого футбольного клубного турніру.

У середу, 13 лютого, відбулися чергові матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в яких нідерландський "Аякс" приймав мадридський "Реал", а англійський "Тоттенхем" зустрівся з дортмундською "Боруссією".

В Амстердамі "Аякс" провів відмінний перший тайм, в якому не раз міг забити у ворота Куртуа. Не зумівши реалізувати свої моменти, господарі у другій половині пропустили від Бензема, але продовжили грати у свій футбол і зрівняли результат на табло.

В кінцівці поєдинку "Аякс" був ближче до перемоги, але помилка в обороні призвела до пропущеного м'яча від Асенсіо – 1:2.

"Аякс" – "Реал" (Мадрид) – 1:2

Голи: Зієш, 75 - Бензема, 60, Асенсіо, 87.

"Аякс": Онана, Блінд, де Лігт, Тальяфіко, Мазрауі, ван де Бек, Зієш, Нерес, де Йонг, Тадіч, Шене (Дольберг, 73).

"Реал": Куртуа, Начо, Регілон, Карвахаль, Рамос, Кроос, Каземіро, Бейл (Васкес, 61), Модріч, Вінісіус Жуніор (Діас, 81), Бензема (Асенсіо, 73).

Попередження: Зієш – Регілон, Васкес, Рамос.

У Лондоні відбувся розгром дортмундської "Боруссії", яка пропустивши тричі у другому таймі практично втратила шанси на прохід в чвертьфінал турніру. Відзначимо, що матчі у відповідь пройдуть 6 березня.

"Тоттенхем" – "Боруссія" (Дортмунд) – 3:0

Голи: Сон, 47, Вертонген, 83, Льоренте, 86.

"Тоттенхем": Льоріс, Санчес, Фойт, Вертонген, Алдервейрелд, Лукас Моура (Льоренте, 84), Сіссоко (Ваньяма, 90), Уінкс, Еріксен, Орьє, Сон (Ламела, 90).

"Боруссія": Бюркі, Топрак, Діалло, Хакімі, Загаду (Шмельцер, 77), Гетце, Санчо (Геррейру, 88), Дауд, Вітцель, Пулішич (Бруун Ларсен, 88), Ділейні.

Попередження: Орьє – Ділейні.

Нагадаємо, Україну на груповому етапі Ліги чемпіонів представляв донецький "Шахтар", але команда Фонсеки не зуміла вийти з групи, пропустивши вперед "Манчестер Сіті" і "Ліон".

Фінал нинішнього розіграшу головного європейського футбольного клубного турніру пройде 1 червня 2019 року в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано".

Раніше стало відомо про те, що в Лізі чемпіонів вперше призначені видеоассистенти арбітра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі