Ліга Європи: «Карпати» і «Дніпро» виходять до наступного раунду

Поділитися
У четвер, 5 серпня, відбулися матчі у відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи. За їх підсумками два українські клуби, представлені на цій стадії турніру - «Карпати» і «Дніпро» - пробилися до наступного раунду.
У четвер, 5 серпня, відбулися матчі у відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи. За їх підсумками два українські клуби, представлені на цій стадії турніру  - «Карпати» і «Дніпро» - пробилися до наступного раунду. Львівські «Карпати», як і на своєму полі, на виїзді мінімально обіграли грузинський «Зестафоні». Єдиний гол у поєдинку на 90-й хвилині забив Денис Кожанов. Сам матч не ряснів гольовими моментами і запам'ятався більшою мірою тим, що на стадіоні «Зестафоні» у ході першого тайму зникло світло. Електропостачання вдалося відновити лише через 20 хвилин. У свою чергу «Дніпро» після несподіваної поразки на виїзді (1:2) на своєму полі без проблем розібрався із «Спартаком» зі Златібора. Дніпропетровці скерували до воріт сербського клубу два м'ячі. Наприкінці першого тайму, на 45-й хвилині, після подачі кутового м'яча до воріт «Спартака» головою спрямував Євген Селезньов. На самому початку другої половини зустрічі «Дніпро» подвоїв свою перевагу. Дніпропетровці знову відзначилися після розіграшу кутового, цього разу голом відзначився Маріо Холек. Про своїх суперників у наступному раунді кваліфікації і «Дніпро», і «Карпати» дізнаються вже у п'ятницю, 6 серпня, коли відбудеться жеребкування Ліги Європи.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі