Ліга Європи: «Карпати» впевнено обіграли ісландський «Рейк'явік»

Поділитися
Львівські «Карпати» впевнено стартували у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. У четвер, 16 липня, у першому матчі дуелі на виїзді вони впевнено обігравли ісландський «Рейк'явік» із рахунком 3:0.
Львівські «Карпати» впевнено стартували у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. У четвер, 16 липня, у першому матчі дуелі на виїзді вони впевнено обігравли  ісландський «Рейк'явік» із рахунком 3:0. «Карпати» першими з українських клубів у цьому сезоні стартували в єврокубках. Доробок у три м'ячі, здобутий на виїзді, дозволяє львів'янам спокійно і впевнено готуватися до відповідної домашньої зустрічі. У звітному поєдинку не змогли взяти участь недавні новачки збірної України Ощипко і Федецький, тому на флангах захисту розташувалися Тарас Петрівський і бразильський новобранець команди Авелар. У першому таймі відзначитися гравцям львівської команди не вдалося. Однак друга половина зустрічі одразу ж все розставила на свої місця. Перша ж атака львів'ян завершилася взяттям воріт суперника - на 46-й хвилині Сандро Гурулі відзначився після дальнього удару. Вже через шість хвилин «Карпати» подвоїли свою перевагу. Цього разу у воротах «Рейк'явіка» розписався Андрій Ткачук. Третій же гол був забитий вже на 57-й хвилині. Розгром ісландського клубу оформив бразильський форвард «Карпат» Батіста. Матч у відповідь другого кваліфікаційного раунду пройде наступного тижня, 22 липня, у Львові.

За матеріалами Футбол.Ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі