Ломаченко пояснив, чому не планує боксувати з Паккьяо

Поділитися
Ломаченко пояснив, чому не планує боксувати з Паккьяо Ломаченко проти бою з Паккьяо © lomachenko.com
Бій українця і філіпінця не відбудеться.

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) заявив, що не планує боксувати з чемпіоном світу у восьми вагових категоріях філіпінцем Менні Паккьяо (59-7-2, 38 КО).

"Я загорівся, коли мені запропонували бій з Менні Паккьяо, мені стало цікаво. Це легенда, велике ім'я і топ боєць. Єдине питання в тому, в якій ваговій категорії провести бій. Філіпінець боксер напівсередньої ваги (до 66,7 кг), а я тільки намагаюся перейти в легкий (до 61,2 кг). Якщо я зараз полізу відразу в напівсередню вагу (до 66,7 кг) або першу напівсередню (до 63,5 кг), то це буде нерозумно і нелогічно просто фізіологічно.

На сьогоднішній день і протягом цього року я цей бій не візьму. Але якщо бій і відбудеться в наступному році, то мені скажуть, що я загнав старого не в його вагову категорію. Є багато чемпіонів у моїй ваговій категорії, в цьому напрямку я і буду вибудовувати свою кар'єру. Я буду рухатися в напрямку сучасного боксу і сучасних імен.

Мені приємно, звичайно, це хороші гроші, але я в боксі не заради них. Що б я не сказав, будуть люди, які тебе підтримують і ні. Зараз скажуть, що я боягуз, не хочу провести бій з легендою. Але я знаю, як і мій батько, що цей бій нічого мені не дасть", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, 18 січня, стало відомо, що команда Ломаченка почала переговори з підготовки до бою проти легендарного Менні Паккьяо, однак після менеджер українця спростував цю інформацію.

У своєму останньому бою в ніч на 10 грудня минулого року Ломаченко здобув чергову гучну перемогу в Нью-Йорку, змусивши капітулювати після шостого раунду кубинця Гільєрмо Рігондо.

Раніше промоутер українця Боб Арум повідомив про те, що бій Ломаченко - Паккьяо відбудеться, але не наступним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі