Малиновський звинуватив "Генк" в зриві трансферу і має намір покинути клуб

Поділитися
Малиновський звинуватив "Генк" в зриві трансферу і має намір покинути клуб Малиновський має намір покинути Бельгію © Sky Sports
Українець прокоментував ситуацію.

Півзахисник "Генка" і збірної України Руслан Малиновський заявив бельгійському виданню HLN, що клуб відмовляється продавати гравця в "Аталанту".

"Я знаю, що на столі є пропозиція від "Аталанти" в 15 млн євро, але "Генк" не збирається вести переговори. І це незважаючи на те, що сума трансферного пропозиції "Аталанти" більше, ніж у минулому році від "Сельти". "Генк" виставив на мене цінник в 20 млн євро, що я вважаю необґрунтованим.

Минулого літа "Генк" попросив мене залишитися, щоб допомогти команді в завоюванні чемпіонства. Вони не відпустили мене в минулому році, але обіцяли не перешкоджати трансферу в цьому. В зимове трансферне вікно я міг перейти в "Рому", але відмовився, бо хотів стримати обіцянку.

Тепер клуб порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років, я хочу грати на більш високому рівні. Я хотів піти добре, подякувавши клубу та вболівальникам за відмінні три роки, але "Генк" явно цього не хоче.

Я просто прошу "Генк" стримати свою обіцянку і відпустити мене за розумною ціною. Деякі люди попереджали мене, що так і буде, але я не хотів вірити. Тепер здається, що я був наївний. Мені шкода за цю емоційну реакцію, але я відчуваю себе зрадженим і більше не бачу майбутнього в "Генку", - заявив Руслан.

Раніше повідомлялося про те, що Малиновський є одним з найкращих асистентів відбору Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі