Матч-відповідь "Шахтаря" з "Андерлехтом" судитиме рефері з Іспанії

Поділитися
Матч-відповідь "Шахтаря" з "Андерлехтом" судитиме рефері з Іспанії Лаос працював на матчі "Динамо" - "Ман Сіті" © insidespanishfootball.com
"Гірники" спробують пройти у чвертьфінал Ліги Європи.

УЄФА призначив бригаду арбітрів на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому "Шахтар" на виїзді зіграє з бельгійським "Андерлехтом".

Головним арбітром зустрічі буде іспанець Антоніо Матеу Лаос. Асистентами на лініях будуть Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар, а додатковими асистентами - Хесус Хіль Мансано і Карлос Гомес.

Відзначимо, що зовсім недавно Лаос і його помічники працювали на матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і "Манчестер Сіті". Зустріч завершилася поразкою киян з рахунком 1:3, а іспанський арбітр не показав жодної картки.

Раніше 38-річний іспанець також обслуговував матч кваліфікації Ліги Європи 2013-2014 "Скендербеу" - "Чорноморець", в якому одесити мінімально програли (0:1), і гру плей-офф ЛЄ того ж сезону між "Дніпром" і "Тоттенхемом" (1:0 на користь українського клубу).

Читайте також: Захисник "Шахтаря" потрапив у символічну збірну тижня в Лізі Європи

Нагадаємо, матч "Андерлехт" - "Шахтар" відбудеться 17 березня. Перша зустріч завершилася перемогою "гірників" з рахунком 3:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі