Мхітарян вже через тиждень дебютує у "Боруссії"

Поділитися
Мхітарян вже через тиждень дебютує у "Боруссії"
Вірменський півзахисник "Шахтаря" погодив свій перехід в дортмундський клуб і вже готується вийти на поле в жовто-чорній футболці.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян рано вранці 8 червня вилетів з Єревану у Дортмунд для залагодження останніх деталей і підписання контракту з німецьким клубом.

Нагадаємо, що 5 червня стало відомо, що з трьох варіантів продовження кар'єри в європейських клубах Мхітарян обрав "Боруссію", відмовивши англійським "Ліверпулю" і "Тоттенхему".

Для того, щоб роздобути забивного півзахисника у боротьбі з іменитими суперниками, керівництво "Боруссії" взяло контроль над переговорами у свої руки - генеральний директор Ханс-Йоакім Ватцке і спортивний директор клубу Міхаель Цорк кілька днів тому літали у Донецьк, де зустрічалися з топ-менеджментом "Шахтаря".

Результатом зустрічі стала домовленість про трансфер - сторони зуміли прийти до компромісу щодо суми угоди, а раніше саме з цієї причини перехід Мхітаряна міг не відбутися. У підсумку, вартість трансферу Мхітаряна склала близько 25 мільйонів євро.

Вірменин спочатку був пріоритетною метою "Боруссії", яка шукала заміну Маріо Гетце, на кандидатурі Мхітаряна особисто наполягав Юрген Клопп.

Очікується, що найкращий бомбардир чемпіонату України-2012/13 дебютує за німецький клуб 15 липня у благодійному матчі в Магдебурзі. За даними німецького видання Der Westen, у "Боруссії" Мхітарян отримає футболку під номером 10. !zn

Читайте також:

Мхітарян встановив кілька рекордів українського чемпіонату

"Шахтар" програв "Зеніту" в кінцівці матчу, посівши останнє місце в Об'єднаному турнірі

"Шахтар" підпише першого в історії аргентинця - снайпера молодіжної збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі