Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч намаганням "Ліверпуля" і "Тоттенхема"

Поділитися
Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч намаганням "Ліверпуля" і "Тоттенхема" © football.ua
Німецькі ЗМІ стверджують, що вірменський півзахисник "Шахтаря" вже погодив умови контракту з фіналістом Ліги Чемпіонів і незабаром почне свої виступи за дортмундський клуб.

Півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян, який після виходу "гірників" з відпустки так і не з'явився в розташуванні команди, близький до вирішення питання про свій перехід в європейський клуб.

Як повідомляє німецький телеканал Sport1, Мхітарян близький до того, щоб підписати контракт із "Боруссією". Принаймні, атакуючий хав уже погодив з "Боруссією" умови особистого контракту. Втім, за словами виконавчого директора "Боруссії" Ханса Йоахіма Ватцке, дортмундці мають намір грамотно розпорядитися фінансами і не збираються переплачувати за футболіста.

Між тим, генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін стверджував, що тільки німецький клуб запропонував за трансфер Мхітаряна суму, прописану в його контракті в якості штрафу за одностороннє його розірвання - 30 мільйонів доларів. Тоді як "гірники", за інформацією football.ua готові відпустити свого лідера за ці ж цифри, але тільки в європейській валюті.

Тим не менш, "Ліверпуль" і "Тоттенхем", що претендували на Мхітаряна не залишають спроб здобути забивного півзахисника, але при цьому, пропонують менші відступні за його трансфер. Як би там не було, джерела повідомляють різну інформацію, зокрема і про те, що вірменин уже пройшов ознайомлення з клубною інфраструктурою "Ліверпуля".

У "Шахтарі" поки не коментують інформацію про нову пропозицію з боку "Боруссії".

Нагадаємо, що Генріх Мхітарян був визнаний найкращим гравцем Прем'єр-ліги України-2012/13 одразу за кількома версіями. !zn

Читайте також:

Мхітарян встановив кілька рекордів українського чемпіонату

"Шахтар" знайшов заміну Мхітаряну та Фернандінью: за 15 мільйонів куплений молодий талант Фред

Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі