На товариських матчах збірної України перед Євро-2020 з'являться безкоштовні сімейні сектори

Поділитися
На товариських матчах збірної України перед Євро-2020 з'являться безкоштовні сімейні сектори Збірна проведе наступний домашній матч 26 травня в Харкові © ФК Шахтер
Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко.

Глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко повідомив про створення сімейних секторів на домашніх товариських матчах збірної України перед Євро-2020.

"До першого, історичного, матчу УПЛ з використанням системи VAR залишився лише один день. Але, крім застосування новітньої технології, поєдинок "Динамо" – "Ворскла" стане особливим і в іншому.

Вперше матч, який повинен відбутися без глядачів, зможуть відвідати тільки діти. У супроводі відповідальних дорослих, звичайно, але це виключно з міркувань безпеки для юних любителів футболу.

У зв'язку з цим у мене народилася ще одна цікава ідея: організувати безкоштовні сімейні сектори для вболівальників на домашніх матчах національної збірної. Це буде відмінний стимул для батьків приводити своїх малюків на стадіон і разом підтримувати головну команду країни.

Звичайно, кількість місць в таких секторах буде обмежена, а всі деталі їх організації пізніше будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ.

Сімейні сектори з'являться вже в найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії та 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю", - написав Павелко в Facebook.

Раніше повідомлялося про те, що штаб збірної України поповнив колишній тренер чемпіонського "Лестера".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі