Перенесення Євро-2020 дорого обійдеться УЄФА – Чеферін

Поділитися
Перенесення Євро-2020 дорого обійдеться УЄФА – Чеферін Євро-2020 пройде наступного літа © uefa.com
Турнір не відбудеться в цьому році.

Президент УЄФА Александер Чеферін пояснив рішення перенести чемпіонат Європи з 2020 на 2021 рік у зв'язку з пандемією коронавіруса.

"У такі часи футбольне співтовариство має проявити відповідальність, єдність, солідарність і альтруїзм. Здоров'я уболівальників, персоналу і гравців повинно бути нашим пріоритетом номер один, тому УЄФА висунув ряд варіантів благополучного завершення турнірів у цьому сезоні. Я пишаюся реакцією своїх колег з європейського футболу. Це був справжній дух співробітництва. Всі розуміли, що повинні чимось пожертвувати, щоб досягти найкращого результату.

Перенесення Євро-2020 дорого обійдеться УЄФА, але ми зробимо все можливе, щоб не нашкодити життєво важливого фінансуванню, жіночому футболу і розвитку гри у наших 55 країнах. Футбол - це потужна сила в суспільстві. Думка про святкування європейського футболу на порожніх стадіонах і з порожніми фан-зонами, в той час як весь континент знаходиться вдома в ізоляції, не викликає радості. Ми не могли собі дозволити так відзначити 60-річчя турніру", - повідомив Чеферін.

Нагадаємо, сьогодні, 17 березня, УЄФА прийняв рішення про перенесення чемпіонату Європи з футболу на 2021 рік. Нові дати проведення - з 11 червня по 11 липня 2021 року.

Таке рішення було обумовлено необхідністю улітку 2020 року дограти європейські чемпіонати, які в даний момент припинені через пандемію коронавіруса.

Раніше повідомлялося про те, що УЄФА офіційно призупинив розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі