"Шахтар" програв на виїзді пітерському "Зеніту"

Поділитися
Донецький "Шахтар" з рахунком 0:1 програв на виїзді пітерському "Зеніту" в матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2011/2012. Таким чином, "Шахтар" залишається на останньому місці в турнірній таблиці, набравши всього два очки.

Цей матч був дуже важливий для обох команд у світлі подальших перспектив у Лізі чемпіонів, тому "Зеніт" і "Шахтар" почали гру обережно. Пітерці активізувалися до середини тайму, твердо влаштувавшись на половині поля "гірників", почали створювати момент за моментом.

Спочатку пітерці використовували дальні удари, але на 30-й хвилині їм вдалася гарна комбінація, яку ударами завершували спочатку Денисов, а потім Зирянов, але Рибка обидва рази врятував свою команду. Потім Данні промчав лівим флангом і з гострого кута вдарив у штангу. Через дві хвилини Рибка знову став героєм епізоду, відбивши удар Бухарова.

У наступній атаці Широков після помилки наших захисників опинився один на один з донецьким голкіпером, але Рибка знову вийшов переможцем у дуелі. І піти на перерву за нічийного рахунку "Шахтарю" не вдалося. На другій доданій хвилині захисник «Зеніту» Ломбартс робить ривок у ближній кут воротарського майданчика і замикає кутовий Зирянова точним ударом головою.

Другий тайм почався з атак "Шахтаря", який атакував великими силами в надії відігратися. Хороший момент проґавив Едуардо, не розібрався з м'ячем у штрафному майданчику. Потім Малафєєв врятував свою команду після удару Вілліана, а Срна зі штрафного пробив поруч зі штангою. До останнього "гірники" намагалися врятувати гру, але "Зеніт" грамотно оборонявся і утримав потрібний результат.

Як повідомлялося, попередній матч команди зіграли внічию.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі