Стала відома дата наступного бою Володимира Кличка

Поділитися
Місцем проведення бою Володимира Кличка з Тоні Томпсоном було обрано футбольний стадіон у столиці Швейцарії - Берні. Поєдинок відбудеться 7 липня.

Чемпіон світу за версіями WBA/IBF/WBO/IBO Володимир Кличко домовився з американським боксером Тоні Томпсоном про дату і місце проведення бою.

Як повідомляє менеджер українського чемпіона Шеллі Фінкель, майбутній поєдинок відбудеться 7 липня. Місцем проведення бою було обрано футбольний стадіон у столиці Швейцарії - Берні.

«Ми досягли домовленості з Томпсоном, тому немає необхідності проводити торги про організацію поєдинку», - заявив Фінкель.

Також повідомляється, що у разі перемоги над Томпсоном, Кличко-молодший, швидше за все, наступний бій проведе 10 листопада у США з Крісом Арреолою.

Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку Володимир Кличко захистив титул чемпіона у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, нокаутувавши француза Жан-Марка Мормека у четвертому раунді.

Пізніше українець підтвердив, що його наступним суперником стане обов'язковий претендент на пояс IBF Тоні Томпсон.

Зазначимо, що Володимир Кличко вже зустрічався з Томпсоном на рингу влітку 2008 року, коли той був офіційним претендентом на пояс чемпіона за версією WBO, і переміг суперника нокаутом в 11-му раунді.

Томпсону 40 років. На професійному рингу він провів 38 боїв, в яких здобув 36 перемог (24 - нокаутом) і зазнав дві поразки. Володимир Кличко, якому 25 березня виповнилося 36 років, в 60 поєдинках здобув 57 перемог (50 нокаутом) і три рази програв. !zn

Читайте також:

Брати Клички презентували у Києві німецький фільм про себе (відео)

Кличко і Хей зустрінуться на рингу у грудні

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі