Стали відомі ще два претенденти на титул Кличка

Поділитися
© luchesk.com.ua
27 травня Американський боксер Тоні Томпсон зустрінеться у відбірковому поєдинку за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF зі своїм співвітчизником Маурайсом Харрісом, який володіє титулом USBA.

Переможець цього поєдинку зустрінеться з ще одним боксером зі США Едді Чемберсом за звання офіційного претендента на титул IBF. Коли може відбутися «фінал» турніру претендентів, не уточнюється.

Т.Томпсон нагадав, що кілька років тому він зустрічався з Харрісом у трьохраундовому бою в рамках турніру Thunderbox Heavyweight Tournament. Тоді перемогу здобув Харріс, але результат бою не пішов до офіційного списку поєдинків обох боксерів. Т.Томпсон пообіцяв, що цього разу він нокаутує Харріса і зробить це не пізніше шостого раунду.

Нагадаємо, Володимир Кличко володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF і WBO (Всесвітня боксерська організація). У липні 2008 року українець переміг Т.Томпсона (він тоді був офіційним претендентом WBO), нокаутувавши його в 11-му раунді. У березні 2010 року Кличко у 12-му раунді нокаутував Чемберса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі