Створили достатньо моментів біля воріт Естонії - Шевченко

Поділитися
Створили достатньо моментів біля воріт Естонії - Шевченко Шевченко вважає, що команда заслужила на цей успіх © ФФУ
Наставник збірної наголосив підтримку трибун.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав свій коментар після товариського поєдинку, в якому його команда здолала Естонію (1:0).

"Спочатку хочу подякувати вболівальникам. Сьогодні був повний стадіон, навіть незважаючи на холодну погоду. Я навіть не очікував, що трибуни можуть заповнитися за п'ять хвилин, як це відбулося безпосередньо перед початком гри.

Естонці були заряджені. Ця команда добре закривається в обороні, перекриває зони. Нам важливо було забити перший гол. Ми створили достатньо моментів, контролювали м'яч, але нам це довго не вдавалося.

Сьогодні було важливо дати можливість вийти на поле тим, хто менше грав у попередніх матчах. Я дуже задоволений нашими діями в першому таймі, структура гри зберігалася. За рахунок володіння, переведення м'яча з флангу на фланг ми створювали моменти, але не вистачало реалізації. У другому таймі пішли заміни, гравці почали поспішати, виникала нервозність. Ми мали наприкінці діяти інакше. Однак ми все-таки забили. Наша перемога була заслуженою", - зазначив Шевченко.

Наступний матч українська збірна проведе 17 листопада проти Сербії у кваліфікації Євро-2020. Підопічні Андрія Шевченка вже гарантували собі вихід у фінальну частину турніру.

Україна - Естонія: ключові моменти матчу, відео голу Безуса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі