Світоліна залишилася четвертою в оновленому рейтингу WTA

Поділитися
Світоліна залишилася четвертою в оновленому рейтингу WTA Світоліна зберегла свої позиції © usopen.org
Еліна не зуміла покращити свої позиції.

В оновленому рейтингу WTA першій ракетці України Еліні Світоліній вдалося зберегти четверту сходинку, а ось друга ракетка країни Даяна Ястремська втратила п'ять позицій і опустилася на 28-е місце.

Зазначимо, що на одну сходинку піднялися Леся Цуренко (72), Катерина Козлова (82), Катаріна Завацька (116), Марта Костюк (162) та Ангеліна Калініна (175).

Нагадаємо, в нинішньому сезоні найкращим досягненням Світоліної є півфінал Уїмблдону і US Open, вихід у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії і півфінали в Дубаї, Досі та Індіан-Уеллсі.

Також Еліна другий рік поспіль кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA, в якому беруть участь вісім найкращих тенниситок світу.

Світоліна стала переможницею минулорічного Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі. На цей раз першість пройде в китайському Шеньчжені.

Найращим досягненням Ястремської в цьому сезоні є вихід у четвертий раунд Вімблдону, треті раунди Australian Open і US Open, а також перемоги на турнірах в Страсбурзі і Ухані.

Раніше повідомлялося про те, що Еліна Світоліна зіграє на російському Кубку Кремля.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі