У "Колосі" жорстко розкритикували суддівство скандального матчу з "Динамо"

Відео
Поділитися
У "Колосі" жорстко розкритикували суддівство скандального матчу з "Динамо" "Динамо" обіграло "Колос" © ФК Динамо
Арбітр матчу не впорався зі своїми обов'язками.

Головний тренер "Колоса" Руслан Костишин і футболіст Вадим Мілько емоційно прокоментували суддівство матчу 27-го туру української Прем'єр-ліги проти київського "Динамо".

"Ця шайка-лійка Арановський - Бойко і Бойко - Арановський. Це просто свавілля. Подивіться, що з "Олександрією", що сьогодні. Працює та ж связочка. "Ми "Колос", ми ще не можемо грати з "Динамо" в меншості, VAR проти нас, з Бойком, Арановський проти нас. А що пацанам говорити? Розумію, що вони можуть помилятися. Але вони дивляться відео, там же видно Звичайно, крик душі. Звичайно, я буду ганьбити арбітрів. Як їх не ганьбити? Ці два чуда вислужуються, та й все", - сказав Костишин в ефірі програми "Профутбол".

"Ти готуєшся тиждень, працюєш. Чоловік прийшов, тебе за 90 хвилин вбив, всі твої старання виходять даремно. Ну це "Динамо", я все розумію, звичайно, але вибачте.... З приводу пенальті в наші ворота. Я арбітру сказав: "Ти ще свій момент знайдеш", коли він VAR дивився і не поставив пенальті. Це смішно, чесно", - висловив думку Мілько.

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Колос" завершився перемогою киян з рахунком 2:1, а головний арбітр матчу Сергій Бойко призначив чотири пенальті, ще один скасував, а також вилучив гравця "Колоса".

Читайте також: Російський винищувач небезпечно перехопив американський літак – ВМС США

"Динамо" – Колос" 2:1: огляд матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі