УПЛ може скасувати плей-офф за єврокубки для збірної України

Поділитися
УПЛ може скасувати плей-офф за єврокубки для збірної України Шевченко хоче раніше почати підготовку до Євро-2020 © prosport.tsn.ua
Таке бажання висловив Андрій Шевченко.

Українська Прем'єр-ліга запланувала скасувати плей-офф за право виступати в єврокубках вже в сезоні 2019/20, повідомляє Tribuna.com з посиланням на шоу "ТаТоТаке".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко хоче, щоб поточний сезон УПЛ закінчився якомога раніше. Це дозволить швидше почати підготовку національної команди до фінальної стадії Євро-2020.

Шевченко з цього приводу звернувся в Українську асоціацію футболу, а УАФ, у свою чергу, зробила запит до Прем'єр-ліги. У підсумку клубам чемпіонату України надійшли листи від УПЛ з опитуванням щодо скасування плей-офф за місця в єврокубках.

Нагадаємо, по завершенню другого етапу УПЛ повинен пройти плей-офф за право зіграти в Лізі Європи. У першому одноматчевому раунді 5-е місце прийме 8-е, а 6-е зіграє з 7-м.

Переможці першого раунду розіграють путівку в єврокубок на полі команди, яка зайняла більш високе місце в турнірній таблиці. Якщо путівка в ЛЄ дістанеться переможцю Кубка України, то в плей-офф зіграють команди з 4-го по 7-е місця.

Раніше стало відомо, коли стартує друга половина сезону УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі