Усик кинув виклик непереможному чемпіону світу Вайлдеру

Поділитися
Усик кинув виклик непереможному чемпіону світу Вайлдеру Усик дебютує в хевівейті 13 жовтня © BoxingScene
Український боксер не вірить у силу американця.

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) викликав на поєдинок чемпіона WBC в суперважкій вазі Деонтея Вайлдера (41-0-1, 40 КО).

"Я викликаю Деонтея Вайлдера. Я буду боксувати з ним в його рідному місті. Він не виграє жодного раунду. Я – кращий супертяж у світі", – цитує слова Усика сторінка Boxing Hype в Instagram.

Нагадаємо, Усик дебютує в суперважкому дивізіоні 13 жовтня у Чикаго проти амерканца Візерспуна. Раніше сопрениками Усика повинні були стати камерунець Такам і нідерландець Спонг, але бої зривалися через травму українця і допінговий скнадал за участю суперника Усика.

У своєму останньому поєдинку Вайлдер нокаутував претендента Домініка Брізіла (20-2) в першому раунді. Цей захист пояса став дев'ятим для Вайлдера, а нокаут став 40-м в кар'єрі.

2 грудня минулого року в Лос-Анджелесі (США) відбувся поєдинок за звання чемпіона світу у суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі і американцем Деонтеєм Вайлдером, який завершився внічию. Пізніше стало відомо про те, що WBC схвалив реванш Ф'юрі і Вайлдера, який повинен пройти у лютому 2020 року.

Раніше повідомлялося про те, що Усик у 2020 році має намір провести бої з Джошуа, Ф'юрі і Вайлдером.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі