УЄФА вибрав трьох господарів фіналів Ліги чемпіонів і фіналу Ліги Європи

Поділитися
УЄФА вибрав трьох господарів фіналів Ліги чемпіонів і фіналу Ліги Європи Вирішальний матч наступного розіграшу ЛЧ пройде в Санкт-Петербурзі © РИА Новости
Матчі пройдуть в Росії, Німеччині, Англії та Іспанії.

Сьогодні, 24 вересня, на Виконкомі УЄФА в словенській Любляні були обрані міста, які прийматимуть фінальні матчі Ліги чемпіонів наступних трьох сезонів.

Санкт-Петербург і "Газпром-Арена" приймуть фінал Ліги чемпіонів в 2021 році, в 2022-му команди зіграють у Мюнхені на "Альянц-Арені", а у 2023 - на стадіоні "Уемблі" в Лондоні, повідомляє офіційний сайт організації.

Зазначимо, що Санкт-Петербург вперше прийматиме фінал Ліги чемпіонів, в Мюнхені фінали гралися тричі, а в Лондоні вирішальний поєдинок Ліги чемпіонів пройде вже у восьмий раз.

Також стало відомо про те, що фінал Ліги Європи-2021 відбудеться в іспанській Севільї на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан".

Нагадаємо, що в мадридському фіналі минулого розіграшу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" обіграв "Тоттенхем" з рахунком 2:0. Фінал цього розиграшу пройде в турецькому Стамбулі.

Переможцем Ліги Європи-2019 став "Челсі", який розгромив у фіналі в Баку "Арсенал" (4:1). Вирішальний матч Ліги Європи-2020 відбудеться 27 травня у польському Гданську.

Раніше повідомлялося про те, що новий єврокубковий турнір від УЄФА називатиметься Ліга конференцій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі