Віталій Кличко запропонував бій Валуєву

Поділитися
Чемпіон світу з боксу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко хоче провести бій з колишнім чемпіоном WBA росіянином Миколою Валуєвим. Про це наш боксер розповів в інтерв'ю "Московському комсомольцю".

б з величезним задоволенням зустрівся з Валуєвим. Однак Микола все ще не визначився зі своїм майбутнім: чи буде він продовжувати боксувати або через травми, від яких він страждає, остаточно піде в політику?", - говорить Віталій.

"Думаю, що поєдинок проти Валуєва привернув би велику увагу. І не лише на пострадянському просторі. Отже якщо Миколі це цікаво, то нехай виходить на зв'язок!" - додав Кличко.

Іншим бажаним суперником для Віталія є англійський боксер Девід Хей. Віталій хоче провчити британця за образи на адресу братів Кличків і хоче зробити те, чого не вдалося Володимиру - нокаутувати Хея.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі