"Вольфсбург" – "Шахтар": ключові моменти матчу

Поділитися
"Вольфсбург" – "Шахтар": ключові моменти матчу "Шахтар" зіграє в Німеччині © ФК Шахтер
Команди проведуть перший матч протистояння.

У четвер, 12 березня, в Німеччині в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи зустрінуться "Вольфсбург" і донецький "Шахтар".

Головним плюсом першого поєдинку для донеччан стане той факт, що господарі поля залишаться без підтримки вболівальників. Унаслідок епідемії коронавіруса було прийнято рішення провести матч на "Фольксваген-Арені" при порожніх трибунах.

"Шахтарю" точно не допоможе травмований Степаненко, зате відновилися від пошкоджень Марлос, Патрік і Коваленко.

На вихідних команди провели матчі у своїх чемпіонатах. "Шахтар" у гольовий перестрілці переграв "Колос" (4:3), а "Вольфсбург" зіграв внічию з одним із лідерів першості Німеччини "Лейпцигом" (0:0).

Зазначимо, що безпрограшна серія "вовків" у всіх турнірах досягла восьми матчів. У цій єврокампанії німецький клуб має п'ять перемог, дві нічиї та одну поразку.

"Шахтар" у своїй історії 22 рази грав з німецькими клубами. В активі "гірників" 7 перемог, 8 нічиїх і 7 поразок. Донеччани виграли чотири з 11 матчів у Німеччині при шести поразках.

На думку букмекерів, мінімальна перевага в цьому поєдинку у німецького клубу. На перемогу "Вольфсбурга" приймаються ставки з коефіцієнтом 2.14, а на тріумф підопічних Каштру можна поставити з коефіцієнтом 3.50. Нічию оцінили в 3.40.

"Вольфсбург" – "Шахтар"

Початок матчу – о 22:00

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі