WADA позбавило ліцензії Московську антидопінгову лабораторію

Поділитися
WADA позбавило ліцензії Московську антидопінгову лабораторію Російські спортсмени відсторонені від всіх змагань © twitter.com
Ліцензія припинена тимчасово.

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) тимчасово позбавило ліцензії Московську антидопінгову лабораторію.

"WADA оголошує про тимчасове позбавлення статусу Національної антидопінгової лабораторії в Москві, з негайним вступом рішення в силу в очікуванні офіційного дисциплінарного покарання.

В Московській лабораторії заборонено виконувати будь-яку роботу, пов'язану з аналізом зразків крові за програмою біологічних паспортів спортсменів. Рішення залишиться в силі до закінчення дисциплінарного розгляду, яке проведе незалежний Дисциплінарний комітет, – йдеться в прес-релізі WADA.

Нагадаємо, в WADA підозрювали, що Росія протягом останніх 18 місяців маніпулювала інформацією і видаляла допінг-проби, щоб приховати систематичне вживання допінгу спортсменами в минулому.

9 грудня в Лозанні Виконком Всесвітнього антидопінгового агентства одноголосно прийняв рекомендації комітету щодо відповідності і усунув всіх російських спортсменів від міжнародних змагань на чотири роки.

Раніше повідомлялося про те, що допінгова справа Росії не стосується Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі