Задоволений, що збірній України вдалося провести рік без поразок – Шевченко

Поділитися
Задоволений, що збірній України вдалося провести рік без поразок – Шевченко Україна вирвала нічию у сербів © ФФУ
Наставник залишився задоволений проведеним роком.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию з Сербією (2:2) у заключному матчі кваліфікації Євро-2020.

"Я задоволений, що вдалося провести рік без поразок. 2019 рік вийшов дуже хорошим. Вдячний хлопцям за гру. Було непросто. Хлопці не зупинялися, виконували заплановане до кінця. Хороший матч вийшов. Спочатку другого тайму трошки втратили ниті гри, помилилися, пропустили, але в кінцівці знайшли в собі сили і проявили бійцівські якості. Неможливо постійно показувати хороший футбол, але ми до цього прагнемо.

Подивимося жеребкування, але думки про Євро-2020 є вже давно. Треба буде визначити суперників у товариських матчах з прицілом на майбутніх суперників у фінальній стадії турніру. Цей процес уже пішов. Будемо обговорювати моменти і чекати жеребкування", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, збірна України виграла свою відбіркову групу кваліфікації Євро-2020 і наступного літа зіграє у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу.

Чемпіонат Європи пройде з 12 червня по 12 липня наступного року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні, а матчі континентальної першості в зв'язку з 60-річчям заснування Євро відбудуться в 12 містах Європи. Півфінали і фінал пройдуть у Лондоні на легендарному стадіоні "Уемблі".

Сербія - Україна 2:2: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі